Friday, February 20, 2009

20.veebruar - Iirise kojutulek

Iirise kallistus - lõpuks ometi ! Niiiiiiiiii kaua olin oodanud. Kell oli 19.30, kui astusin auto uksest välja ning mõtlesin, et 19.35 jõuab Iiris ning ma saan teda lõpuks näha ja kallistada ! Ma olen kirjeldamatult õnnelik.
Ma olen õnnelik ka oma ema üle, kes ütles täna lause : ''see on Jumala ime!'' . Ma olin sõnatu, ta vist ise ei pannud tähele kui seda ütles ning ta ei näinud minu reaktsiooni, aga ma olin sõ-na-tu ! Ma olen õnnelik !
Aaaa, täna lugesin oma kolme nädala järeltööd kokku - 19 järeltööd-on vastus ! NICE !
Aga kui ka jään järgmisel veerandil veel asju järele tegema, mis siis ?! Elu läheb ikka edasi, ega see kõige lõpp pole ! Ja muide kehalise suhtes, ma hüppaks pigem kipsiga kitse, kui teeksin iga teema kohta referaadi( mida ma pean tegema) . Heh, nunnnuuu !
Täna tulin peale rongijaama koju, ning pikutasin diivanil. Minu taga oli mu telefon, see helises, ning ma keerasin NIII JÄRSULT oma pea selja taha telefoni poole, et kaelast käis mingi naks läbi, ning NIIII valus oli, et ma kraaksatasin nagu vares selle valu peale. Kael on valuuuuuus, aga pole hullu :D
Põhimõtteliselt ma peaksin vist magama minema, kuna homme on Kaljus hommikul varavaravara proov. Niiet


HEAD ÖÖD, MU KULLATÜKID !

3 comments:

  1. ma pigem ikka kirjutaksin referaadi, kui hüppaksin kitse - mälestused sellest on ikka mega jubedad, sellepärast ma ikka ka valisin JWG oma kooliks, kuna teadsin, et seal kehaline väga lebo
    Tubli olid täna!

    ReplyDelete
  2. ma valiks ka kitse. ei kujutaks ette elu ilma kehalisetunnita . :).

    ReplyDelete