Sunday, February 15, 2009

15.veebruar

Tänane hommik oli täis kallistusi, ning andekspalumisi ja nuttu. Põhimõtteliselt käisin täna hommikul kirikus, astusin sisse kirikuuksest, ning Andrus tuli kohe pisarsilmi, kallistas ja ütles:''niii tore, et Sa siin oled !''. Pisar tuli silma, olin terve teenistuse Andruse juures, ning emme mu kõrval. Peale teenistus tuli Ulvi ning ütles :'' Jürgen ei tahtnud, päriselt!'' . Ma muidugi rahustasin ta maha, ning ütlesin , et Jürgen pole MITTEMILLESKI süüdi, ning Teie ei peaks ka ennast süüdi tundma. Nad on niiii tublid ja tugevad. PärastTetermannis nägin pisaraid teistelt, ning laususid, et Sa oled õnnesärgis sündinud ! Ei osanud midagi arvata. Võibolla tõesti.
Aga ma ütlen ausalt, Andrust ja Ulvit on kuidagi raske vaadata - sest see kaotus, mis neil on ! Ma tõesti tunnen kaasa !
Tahaksin ka mainida, kui kallis ja toetav on Helina ja Anete, kes suutsis mu täna tõeliselt naerma panna, ning huvitav jutt oli meil küll ! Armastan neid !
Tänane päev ON kordaläinud, sest ma käisin kirikus ja nägin inimesi, keda pole niii ammu näinud. Aitäh Teile, imeilusa päeva eest !

P.S : Vedasin Mardiga kihla, Mart kaotas !

2 comments:

  1. Mart on sulle viieka sees aga ta tuli Liivalaia chillima Allaniga...

    ReplyDelete
  2. okei, viiekas viiekaks, aga seeteadmine, et Mart kaotas ! see on ülekõige !

    ReplyDelete