Sunday, May 31, 2009

saksofon ilmselgelt



LISA SIMPSON ON TÄIEGA NUNNU JA SAKSOFONI-PRO!
yoo kallikesed!
Tänane päev hakkas kvaliteetaeg emmega ( ainult pool tundi, aga mis sellest!) Rääkisime Kreetast ja mis mul vaja oleks, ning rääkisime maast-ilmast ( väga positiivne!) . Siis oli aeg astuda sammud kiriku poole, võtsin iPodi ja rahakoti ja see oli kõik mis mul vaja oli tegelikult ( aga kott tuli ikkagist mõtetutest asjadest pungil). Jõudsin kirikusse ja nägin Andrust, no kohe päev korda läinud! Täiega vinged jutlused ja palved, ning Lisanna on ikka nii tubli! Pärast kirikukohvi läksime siis Simmole kingitust ostma, kõik oli väga äge kuni õhtuni kui tuli väga halb tuju ja hakkasin jonnima taaskord! Ning mõtlesin, et mis ma ikka teiste tuju rikun ja läksin koju ära. Siin ma olen, veel halvemas tujus ( :S) ... lausudes, aga küll ma hakkama saan !
Tegelt see oli lihtsalt väike osa minu tänasest postitusest, sest samal ajal praegu kurvastades tunnen ma elevust ja rõõmu. Nimelt proovin ma saada sisse Georg Otsa kooli Saksofoni õppima, olen selle üle väga õnnelik ja tunnen, et ma tahan seda täiega teha. Sest nagu teada on mind väga huvitanud juba kaua saksofon ning iga saksofoni hääl mis kuskilt kuulen on tõesti nagu inglikoor!
Täiega äge tegelt nagu!- seda tahtsingi jagada! Saksofon on pillidest #1 minujaoks, sorri issi ( klarnet on ka tegelt ilus pill).
Eriliselt tänan Laurat selle nädalavahetuse eest, me ei olnud vist kordagi Lootuse Festivalil üksteisest kaugemal kui meeter. Ning tänan Dani, et kutsus Kadri Lootuse Festivalileja, Kadri on minuarust niiii tore ja sõbralik!
Igastahes, sõbrad, ma täiega püüan hakkama saada ja tegelt oli Lootuse Festivalilt nii tore uusi sõpru saada!
P.S Dan, Tiina ja Mai - olite täiega tublid inimese aitamises poes!
P.P.S Võiksite palvetada mu katsetel ( 25 või 26 juuni) G.Otsa kooli saamisel.
P.P.P.S Lisa Simpson on täiega iidol!
P.P.P.P.S TÄIEGA TUBLID OLETE JA NAUTIGE SUVE!

5 comments:

  1. ma teen sulle yeti jäätise välja kui sa sisse saad :)

    ReplyDelete
  2. Ma väga, väga loodan, et sa saad G.Otsa kooli Saksofoni õppima minna;)
    kallis oled

    ReplyDelete
  3. Aiiii, siis su elu läheb veel kiiremaks ja raskemaks, kui otsa kooli lähed... aga kui teed, mis on su kirg, siis see on seda väärt.
    Kas Dan ikka mainis, kui hea abiline mina eile olin, suutsin vaid salvrätikud anda ja siis hakkas silmi eest mustaks minema, olen no use:P. Aga tead, mis veel, ära muretse Balchyoca pärast:) - me küll tunneme sinust seal puudust, aga olen kindel, et ka Salemi laagris sul tuleb kvaliteetaeg:). Kuid külla võiksid meile ikkagi tulla, kui tekib võimalus:).
    Ok, cheers!
    :)

    ReplyDelete
  4. 6 päeva ainult Janet veel jäänud!!!!Aga enne seda veel täiega näeme! btw...sa ei kallistanud mind viimane kord, kui lahkusid!

    ReplyDelete
  5. Kalli, kalli, kalli ja loomulikult edu sissesaamisel! ;D

    ReplyDelete