Monday, May 11, 2009

issi või emme tütar?


Täna tegin ma mitmeid otsuseid, kas teate. Otsustasin, et hakkan oma blogisse igapäev midagi kirjutama, kas või paar lauset aga midagi ikka. Aga kui mõni päev vahele jääb, siis ma enda peale siiski kuri ei ole.
Veel mõtlesin ma täna lõplikkult et kelle tütar ma olen - kas emme või issi? Otsustasin et ma olen ikka TÄIEGA issi tütar, nagu meeletult! Issi on niiii iidol minujaoks ja tahaks olla täpselt sama musikaalne ja positiivsust täis inimene. Me mõlemad oleme meeletult temperamentsed ja lähme kiiresti tülli aga me lepime ka lähipäevadel ära. Ma armastan Sind täiega, issi!
Teine otsus on selline, et ma alates hakkan tegema korralikult koolitööd ja järelvastamisi, ning ei jäta mitte mingisuguseid töid öö peale. Niiet ma olen enda üle uhke kui ma sellega hakkama saan.

Tegelt on mul meeletult imelik tuju või tunne (ei saa ise ka päris täpselt aru.) Ma ei ole mittekunagi kartnud laulda mikrofonisse või soolot. Alati vabalt laulan ära ja tunnen end meeletult hästi, kui saan laulda veel eriti ülistades Jumalat sellel ajal. Kuid esimest korda ma meeletult kardan järgmist pühapäeva, sest pean soolot laulma laulus ''Amen'', mis on meeletult hea laul - ma nii meeletult kardan, et ma ise ka ei usu! Põhjus on selles, et Liisi ei ole enam teises reas sopranites, kes mulle kõige rohkem toeks oli- aga ma teen laulan ''Amen''i laulu ilusti ära, mõeldes vaid Liisile!

Kui see nädal nüüd ühe sõnaga kokku võtta siis oleks see sõna CHILL! Ausalt kah, mõnuuuuus nädal oli!

Eriti kallistan praegu Margitit ja Margust kes sel nädala lõpul juba abielus on ja nad on ikka niiiiiii armsad!


OLETE KÕIK MEGAKALLID!


8 comments:

  1. Kui maailmas on olemas issitütred, siis need oleme MEIE!:D

    See soolo tuleb Sul kõõõõõige paremini välja! Oled armas ja pead vastu! (L)

    ReplyDelete
  2. Ma hoian sulle pöialt, et sa oma lubadustega hakkama saaksid ning tea seda, et sa pole ju ometi üksi seal lava peal. Sul on terve koor selja taga, kes kõik tahavad sinust eluhinnaga üle laulda. Ära pabista ka, sest minu meelest oled sa üks parimaid lauljaid meie kooris. :)

    Oled mulle ka väga kallis!

    ReplyDelete
  3. Sa oled hea laulja ja sulon nagu Ingli hääl antud! Sa saad selle soologa väga hästi hakkama;)

    ReplyDelete
  4. Jei, siis saan tihedamini jälle su blogi hakata külastama. :)
    Ning... ma imetlen su julgust ja laulmisosavust;).

    ReplyDelete
  5. Jou Janet, ma usun,et sa oled mõlema tütar - päris deep või mis:P

    ReplyDelete
  6. äh, jälle see ülbe smail tuli !

    ReplyDelete
  7. Niiiiiiiiiiiiiiiii kurb olen, et ei näe teie laulmist pühapäeval:(
    Kallid!

    ReplyDelete