Tuesday, April 28, 2009

ilmselgelt üks suur JONNIPUNN!

Täna oli üks meeletult mõtlik ja segadusseajav päev, kuid jagus ka naeru(kuigi naeru võiks alati rohkem olla!). Nimelt hakkasin ma mõtlema tegelikult, KUI mitu korda me ütleme päevas MINA. Näiteks ''MINUGA juhtus kord niimoodi!', ''MINA tahtsin hoopis nii ...'' ja ''MULLE meeldib hoopis see..''. Maailmas on meeletult palju inimesi ja me mõtleme päevas tegelt palju kordi sõnale ''mina''.  Mul on olnud väga tujudemuutlik nädal ja pool sellest nädalast olen olnud kurvas ja halvas tujus. Nendel kurvadel aegadel mõtlesin ikka, et kuidas MINUL oleks parem ja kuidas MUL oleks kõige mugavam igas asjas ning unustasin teiste tegemised ja olemised täitsa ära. Nähvasin vastu ja ajasin hommikuti näiteks emme tuju oma mossis näoga ära ning olin nagu jonnipunn. 
     Kui nüüd aus olla, siis minu kolmas nimi vist ongi JONNIPUNN. Jah, nii see on! Aga täna mõtlesin, et mida hekki ma teen?!?! Ma ajan inimeste tujud ära ja mossitan ja nähvan vastu ja käitun nagu viimane JONNIPUNN!  Täna hommikul ma ütlesin üle pika aja emmele rõõmsalt hommikul :''TERE HOMMIKUUUST, EMMÄÄÄ!''ja õele ka. Hea tunne ju kohe, peale selle tõin koju ka kaks viite koolist. Küll oli mõnus!  Sellega tahtsin siis vabandada, kellele olen oma murekoormad kallanud aegaajalt ja täiega aitäh inimestele, kes mind tohutult ära kuulavad ja aitavad.  
    Minge ikka hommikuti emmele vastu ja hüüdke ''TERE HOMMIKUST, MU PÄIKESEKIIR!'' - mulle meeldib ema reaktsioon sellel ajal.. :) 
   
   Selle blogi pühendan täiega Laurale, Danile ja Mardile - sest nad on ülihead murekuulajad ja Mardiga ma täna veits jonnisin ja vingusin - sorri! 

4 comments:

  1. Tead Janet, vahel sa ikke jonnid jah:P aga ma tuletan meelde, et see on mööduv, kuigi jah, mõni inimene, eriti mitmed mehed, jonnivad elu lõpuni:D, kuna sa väga mehelik ei ole, siis ehk sul on see mööduv:P...Varsti näeme Jannu, ma luban sulle!

    ReplyDelete
  2. :) palju õnne viite puhul
    oled väga nunnu jonnipunn igastahes!

    ReplyDelete
  3. Kui nunnu blogi!:) Sa suudad täiega kõigi päeva oma lahedate ütlemistega rõõmsaks teha - alustades emast.
    Sa oled lihtsalt niii kallis!

    ReplyDelete