Wednesday, April 22, 2009

Sõprus

Miks on nii, et kui oled leidnud endale uue ja kalli sõbranna, siis arvavad paljud, et jätan oma teised sõbrad kõrvale ja hätta. Nimelt olen saanud endale ühe tohutult hea sõbranna, keda usaldan ja mulle meeldib temaga aega veeta, rääkimata siis koos ülistusõhtutel olla ja niisama naerda koos. Aga minupoole on jõudnud kuuldused, et ma olevat oma teised sõbrad kuidagi tahapoole jätnud ja olen eemale läinud teistest, ning ei suhtle enam niipalju teistega. See ei ole üldse nii, et suhtlen nüüd vaid selle sõbrannaga, keda alles nägin ja teistega nüüd ei suhtle. Hullult mõtlesin selle peale JUST täna ja väga nördinud olin, et ma ei oska oma teisi sõprussuhteid samal tasandil hoida kui olen endale uusi sõpru leidnud. Küll on paha lugu. Aga andke andeks inimestele, kellele olen haiget teinud või olengi tema jaoks kuidagi eemale jäänud, ma ei tahtnud seda ju ometi nimelt.

-tervitustega, Janet!

6 comments:

  1. Vahel lihtsalt juhtub, et oled ühega lähedasem kui teistega... Aga ega sa selle pärast teistele halb sõbranna ei ole! Mulle oled ka hea sõber, mis siis et eriti ei suhtle asi on sidemes, mis meid seob... Jumala armastuses!

    ReplyDelete
  2. Õigus Riina :) Janet sa oled äge ::)

    ReplyDelete
  3. Janet, sinu puhul on lahe see, et sa oled kõigile avatud. Sa võid hakkata ükskõik kellega suhtlema. :) Ja see et sa vahel eelistad ühte. No pole hullu, eks me kõik õpi hiljem.

    ReplyDelete
  4. ma tean seda tunnet. kui inimesed ütlevad, et suhtled uue sõbraga rohkem ja nemad oled üldse unarusse jätnud. kuid ära lase ennast heidutada sellest. sa oled nii äge, et keegi ei loobu ealeski sinust.

    ReplyDelete