Monday, March 23, 2009

tere


Vahepeal hakkab ülesmäge minema, siis jällegist allamäge! - See on juba kord niimoodi. Vahepeal olin juba täitsa ülesmäge minemas täies tuhinas, nüüd vaibun jälle ning hakkan tagasi allamäge minema. Tohutult nõmedaid uudiseid ja haigusi on nii paljudele tulnud ja see teeb mind murelikuks ja kurvaks. Ega enda tervisega pole ka kiita aga pigem see mind üldse ei heiduta, vaid see kuidas läheb teistel inimestel oma elus ja kuidas nendel on.

Mulle tohutult meeldib kui inimesed oma muredest ja probleemidest mulle räägivad ning eriti meeldib kui saan neid aidata. Kuid vahepeal on nii, et teiste kuuldud probleemide üle Sa muretsed liialt palju et endi muredega pole aega tegeleda. Mul juhtus nii. Kuid nüüd hoian endi ja teiste probleemid ja mured erinevas kuhjas, et kõik liialt segamini ei läheks. Muidugi mõlemasse kuhja tuleb igapäev mingi väike muretükike juurde aga küll kunagi need sealt suurel kiirusel kaovad ! ''kõik saab korda!'' - vahel on endalgi vägaraskle sellestaru saada aga peab saama!


Tahtsin ka rääkida Tartu reisist, mis tuli kokku ühe suurepärase ja laheda reisina. Sõbrad, ülistus Jumalale, muusika, tunnistused, jutlus, noortekas, pitsa - kõik ühte patta. Neljapäevalläksime, kohe bändiproovi ja Kolgata noortekale esinema-ÜLILAHE. Reedeloli siis ülistusõhtu mis oli nii võimas ja vägev et no anna otsad ! Mulle niiväga meldis, tohutult positiivne värk! Ning kui midagi ei teinud, chillisime niisama ja oli lõbus. Igastahes ma olen tohutult rõõmus et sinna sain minna ja kõik läks nii positiivselt. Vaadake videoid minu lemmikvideote alt Orkutis.

- Aga armastan teid kõiki ja olge tublid !


Kallistades, Janet.




2 comments:

  1. Tsau, Janet! tahtsin öelda, et mul on väga hea meel, et sa ennast nimoodi blogis ka väljendad, see on täiega hea! Olen kõiki postitusi lugenud ja nii hea on, et saan nagu veidi ikkagi kursis olla, et kuidas sul läheb, kuigi sa nii kaugel oled:) Kallid!

    ReplyDelete
  2. hei, pole sust ammu kuulnud siinmaal
    loodan, et su tervis võimaldab laagrisse tulla:)

    ReplyDelete