Monday, April 9, 2012

8 asja



Kirjutasin endale hiljuti ühe sõbraga koos listi asjadest, mis mulle rõõmu valmistavad. Siin on neist 16st KAHEKSA:


1) Laulmine. -Ma arvan, et see on kõigile teada. Tihti laulud ütlevad palju rohkem, mida ma hetkel tunnen või mõtlen, kui rääkimine. Mulle täiega meeldib, kui ma olen tühjas saalis või hoones üksinda ning ma lihtsalt seisan seal ja saan täiega laulda! Imeline tunne. Jah, laulmine on kindlasti üks neist asjadest, mis teeb mind südamest õnnelikuks!

2) Tantsimine. -Olen tegelenud sellega 9 aastat ja see oleks imelik, kui mul ei oleks see südames. Tants on midagi nii ilusat ning ma tunnen end alati nii vabana, kui ma teen seda.
''Dancing is like dreaming with your feet!''

3)Random mõtted teha midagi lõbusat!- Näiteks võtta sõbraga auto ja sõita kuhugi? Meeletult hea aeg, et aega maha võtta, lihtsalt rääkida ja vaadata hea muusika saatel autoaknast välja ning märgata, et Jumala loodu on nii ilus!

4)Soe tee, keset külma talve.- Mäletan, kui sellel talvel väga külmal ilmal ma jõudsin koju u. 9-10 paiku ning mul oli tohutult külm. Läksin oma tuppa, umbes 3 minuti pärast tuleb ema minu tuppa ja ütleb:''Et Sul kohe soojem hakkaks, panin juba ammu vee keema, et Sul piparmünditee kohe võtta oleks''. Niisiis ma seda teed seal rüüpasin ja mõtlen, KUI hea kõik on!

5)Veeta aega oma perega.- Need on kvaliteetajad, mida ei taha mittemillegi vastu vahetada. Näiteks teha oma vennaga filmiõhtu ja tellida 17€ eest endale pizza ning pärast naerda, kui naeruväärselt kallis see pizza oli! Veeta päev oma õega lihtsalt jalutades ja rääkides juttu ning avastada, et Sinu ''used-to-be'' väike õde on juba nii suureks kasvanud!
Kuulata ja arutada oma isaga erinevaid teemasid, alustades kirjandusest, lõpetades spordiga ja toitumisega.
Aidata oma emal koristada ja samal ajal nii palju naerda ja juttu rääkida!
I AM SOO BLESSED TO HAVE SUCH AN AMAZING FAMILY!

6)Kinder Surprise Üllatusmuna!-
Mul on sellega lapsepõlvemälestus. Mäletan, kui vanasti( olles u. 3 aastane) oli pidupäev, kui ema tõi mulle üllatusmuna, siis ma nautisin seda šokolaadi seal ümber ja pärast panin emaga koos selle mänguasja seal sees kokku. Nüüd, olles 17-aastane, võin vabalt praegu poodi minna ja lihtsalt seda endale osta, aga see ei ole see sama.
Vahepeal ütlen emale, et .. tahaks üllatusmuna! Järgmine päev on mul see üllatusena laua peal- mu päev on siis tõega IMELINE!

7)Sõnumid- head sõnumid.- Mulle tohutult meeldib see feeling, kui ma kuulen, et telefonis tuli sõnumihelin. Avades siis telefon sõnumitelisti leian sealt tihti sõnumi, mis ütleb mulle, et ''Oled kallis!'' või ''Imelist päeva Sulle, kallis Jannu!''. See teeb südame nii soojaks alati!

8)Inglismaa ja sellega seonduv.- Mul kohe on sellega midagi. Ma olen käinu Inglismaal 3 korda kuid mittekordagi Londonis(mis mul on plaanis varsti-varsti). Mulle meeldib see kultuur, keel ja inimesed, ma tunnen end seal täiega hästi! ''Sellega seonduv'' all ma mõtlen seda, et kui ma näen poes midagi,mis meenutab mulle Inglismaad, siis ma tunnen nagu see oleks minu oma.
Selle pärast meeldib mulle Marks&Spenceri toidupood ja ehetepood Accessories!

P.S: See pilt on minu väikest õest, kes on kindlasti minu üks kõige kallemaid !

Need olid minu 8 asja, mis mulle meeldivad. Järgmine postitus tulebad järgmised 8 asja, sest just ''16-favourite-things''mul oligi plaanis kirjutada.

1 comment: