Tuesday, February 2, 2010

jooksev loll


elu on nagu karp šokolaadikomme. Kord võtad pahamaitselise šokolaadikommi, siis tundub kogu elu mõruda ja kibedana. Järgmine kord võtad hea kirsitäidisega šokolaadikommi, on elu nii ilus ja lilleline. Kui minul midagi viltu veab ja ei lähe hästi, siis meeldib Mardile öelda, et elu on kui lill aga su lill söödi just ära. . .
Mul lihtsalt ei ole enam mõtteid, mida siia kirjutada. Kunagi ma kirjutasin iga päev ja ainult sellest, mis päeval tegi. Ma otsustasin seda muuta, ma tahan mõtteid jagada, mitte jagada seda, mis päeval tegin. aga praegu. . . mõtteid pole!
Olen viimasel ajal suhelnud vaid valitud inimestega. kellega ma tunnen, et nii peabki. kõik südamelt ära rääkima. Kuna mulle on viimasel ajal öeldud, et olen õel ja ülbe inimene, siis see on võtnud igasuguse avatud inimese tunde ära. Nii ma siis räägingi hästi tagasihoidlikult ja tasakesti. nii ongi parem.
. . . kuid look at the bright side of my life. mul on Jumal. mul on siiski sõbrad. mul on perekord. ja mul on armastust! - bright side!
p.s: i always love you( kes teab, see teab)
armastusega, janet

8 comments:

  1. Mul hea meel et kirjutasid, vaata mind ma ei kirjuta ka väga tihti.. ainult siis kui midagi südamel on , algul samuti kirjutasin suht igapäev aga siis läks see aeg väiksemaks. ning nüüd isegi kuu ajalised vahed.. Nii et hullu ei ole :) Sa oled väga tore ja väga tubli :) Rõõmsalt edasi.... :) Oled hea kuulaja :) hea vestelda sinuga :)

    ReplyDelete
  2. JANET!!! ega sa nii õel ja ülme mumeelest kah pole... ja se ehmatus oli suht äkiline (aga julm naljakas tegelt) :D

    ReplyDelete
  3. Armastan sind mu kallis lilleke!

    ReplyDelete
  4. Saadan sulle ühe virtuaalse mesimagusa shokolaadikommi või siis pilveke... kaseke... ;)

    Triin

    ReplyDelete