Friday, November 13, 2009

rahu, rõõmus rahu


Minu südames on ainult rahu. Rahu, ning ei midagi muud. Rõõmu on ka. Rõõm on selline vaikne ja rahulik. Tahaksin praegu lebada Nuutsakul paadisillal kellegi väga kalliga ja räägida maast-ilmast. Suvel muidugi. See oleks praegu amazing, kui nii saaks. Kuid on talv, kus lund ei olegi- on ainult lörts ja lombid. Tegelt mulle lombid meeldivad. Eiti kummikutega tatsates. Või teisel võimalusel, tahaksin suurt tantsusaali, kus saan kõik oma emotsioonid tantsu panna. Ja täiesti üksinda! See oleks võimas! Vaadates praegu kella (1:25) mõtlen, et lähen vist unedemaale. Sooviksin endale palun ühte ööd, kus ei oleks õudusunenägusid. Palun? Ainult üks öö? Aga ei, ma olen tugev, saades hakkama.

Mulle meeldis, et sain ülistada täna noortekal südamest. Tähtis ei ole, kas laulad täpselt õieti, vaid tähtis on see kui teed sedakõike südamest. Mina tegin täna, otse südamest! Päriselt.

Perekond on tähtis, olen tundnud seda viimastel aegadel eriti! See tunne on võimas. Igalpool kus ma olen, tunnen, et olen perekonnas. Kirikutes, tantsimas, laulmas, isegi koolis. Leia endale koht, kus Sa oled õnnelik.. ja asi on korras!

Tahaksin kirjutada siia kohe kõik inimesed üksikult välja ja iseloomustuseks mingi lause taha, kuid see tuleks lihtsalt liiga pikk postitus. Ning.. mõne kohta on mul niii palju öelda ja rääkida, kuid ma ei oska seda sõnadesse panna või mõnel juhul, ma lihtsalt ei julgeks siis seda postitust avaldada, kui kellegi kohta täiesti avameelselt rääkida.
Ma tunnen, et mul pole ühtegi muret, siiski, peale ühe. Ning see teeb mulle haiget. See algas Septembris. Ning ma ei julge selle murega midagi ette võtta, kuid ma arvan et mõnikord on selleks õige aeg! Varsti. Sajandi pärast? Aii, see teeb mulle haiget ja päris valusalt. Aga c'moon, mul on Jumal ja seepärast pole vaja vinguda.



''Smile, and the world will smile along with You!''


8 comments:

  1. Heh! Minu meelest su chillid lompides ka ilma kummikuteta alati, ükskõik, mis sul ka jalas ei oleks:)...see selleks, tead mis, sa oled kallim, kui arvata oskad! Näeme

    ReplyDelete
  2. Dan, nii armas Sinust! Oled tõesti aru saanud, et ma tatsan igas lombis ringi! Täiega tule juba Tallinna!

    ReplyDelete
  3. Janet, kallis oled ! Kõik, rohkem ei tahtnud öelda :)

    ReplyDelete
  4. Sind oli nii hea näha, Sa lauladtäiega hästi=)
    Kallis oled Janet!

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Merily, tänud! Riiina, oled meeletult kallis! Venna, pere on tõesti tähtis kastead.

    ReplyDelete