Sunday, November 29, 2009

raamatud on jälle moes


Olen hakanud raamatutefänniks. Täna sain endale riiuli, kuhu panin sorteeritult kõik raamatud. Leidsin vanu raamatuid, uusi raamatuid, lauluraamatuid ja lasteraamatuid. Kui koolis ei ole kohustuslikku kirjandust, ma loeks seda mis mind eriti huvitab. Mulle ei meeldi, kui pannakse kindel kuupäev, kui tuleb lugemiskontroll & siis Sa loed raamatud mitte üldse huviga ja täiesti mõtetult. Tahaksin lugeda seda mida mina tahan ja nii kaua, kui mina tahan. Ma tahaksin kasutada oma isa lauset, mis mulle väga meeldis - ''Inimene, kes loeb päevas kasvõi 5 lehekülge, on väga õnnelik inimene!'' Ma alguses ei mõistnud seda väga, kuid praegu on küll selline tunne, et raamatud on niiii awesome!
Teise koha pealt olen ma veel muutunud. Ma kuulan kohutavalt palju klassikat. Vanaema andis mulle plaadi, kus on lühikesed klaveri-, klarneti- ja flöödikontserdid. Plaadi peal on 19 esitust, olen kuulanud läbi kõik umbes 4 korda. Praegu ma otsin youtube'ist palju klassikat ja minuarust on klassika nii sügavamõtteline ja ilus!

Nii palju ma öelda tahtsingi. Klassika ja raamatud on praegu moes minujaoks!

P.S: Ma tean, et see pilt ei lähe jutuga kokku, aga ma pidin selle pildi siia lisama, sest Laura on niiiiiiiiiii kallis! Love You, my L! ( Send it on!)

9 comments:

  1. Üks Hiina vanasõna, mis mulle väga meeldib: "Kui sa pole kolm päeva midagi lugenud, muutub su jutt igavaks."

    Mul on Sinuga huvitav, Janet.

    Issi.

    ReplyDelete
  2. JANET jah raamatud on tõesti moes (minu jaoks ka) aga on su riiulis sellist raamatut nagu David Pratcheti võlukuntsti värv´? kui on saad laenata plz

    (arvan et selle kohustusliku kirjanduse oled veidi mu pealt võtnud kuna kui na sulle rääkisin et ma ise ei loe kohustuslikku kirjandust vaid raamatuid mis minule huvi pakuvad olid sa suhteliselt vaimustuses)

    ReplyDelete
  3. Kuskil meie peres peaks see Võlukunsti värv olema... pean oma raamaturiiuli üle vaatama. Ja raamatute puhul on veel eriti tore, et üldjuhul nad ei aegu ;)

    Lugemishullu perekonna hull liige

    ReplyDelete
  4. Ja veel seda, et kui issi Toomas veel noorem oli, siis vedeles meil kodus alati hästi palju pooleliolevaid raamatuid - kindlasti oli mõni WC-s ja voodite kõrval, aga vahel ka nt külmakapis...

    Tädi Triin

    ReplyDelete
  5. Kuule teoloogist õeke!!!
    SUU KINNI, KURIVAIM, kuidas ma nüüd oma lastelt puhtust ja korda nõuan...
    Ehh!!!!

    ReplyDelete
  6. Need raamatud olid päris puhtad ja korralikud...

    ReplyDelete
  7. TOOMAS mis siin jälle toimub räägi mulle nendest raamatutest mis WCs olid!!!!!


    -sinu ema Anu

    ReplyDelete
  8. ooo, mis perevärk siin toimub?Ma kirjutan nüüd uue blogipostituse, kus saate arutleda WCs paiknevatest raamatutest.

    ReplyDelete