Tuesday, November 10, 2009

ohtlik


Ühistranspordid ja pimedad tänavad õhtuti on meeletult ohtlikud. Paljud teavad, mis juhtus minuga ükskord pimedal tänaval, kui saatsin sõbranna trolli peale. Üks väike 100meetrine lõiguke muutus mulle ohtlikuks, kui üks mees mulle kallale tuli.
Täna oli mul siis au saada kokku viina taolise kange alkoholiga, mis voolas mu uuele jopele päris palju. Nimelt istusin umbes kella viie paiku trollile ja troll oli meeletult pungil inimesi. Ühes peatuses astus peale väga purjus vene mees. Siis kuulsin ma umbes 60ndates eluaastates olnud vanamemme ja vanapapa vestlust.

Vanapapi: ''Ma lükkaks selle viinapudeli tal ümber!''
Vanamemm: ''Aga mis Sa sellest ometi saaks?''
Vanapapi''Mina ei saaks sellest midagi, aga tema saaks- ta ei saaks enam juua!''
Vanamemm:''Kade oled lihtsalt, jah?''
Vanapapi:''Ei, ei ole!''

Järskult see vanem mees ütles valjult:''KODANIK, KAS TE EI TEA, ET AVALIKUS KOHTADES EI TOHI JUUA!'' Vene mees pobises midagi vastu. Siis juhtus kõik kuidagi nii kiiresti, järsku vanapapi lükkas viinapudeli ümber, kõik seal läheduses olevad inimesed said sellega kokku. Purjus mees lõi vanapapile vastu nägu ja üks kolmas mees läks vanapapile appi, lükati purjus mees trollist välja ja kõik olid šokis. Mina nuusutasin oma jopet, ning see vasaku käekäis oli täis viina + ma sain väikese koksu selle viinapudeliga vastu meelekohta.
Oi, mulle meeldis see trollisõit!
Avastasin, et iga päev on kui üllatuspakk. Ilmselgelt.
Armastusega,
Janet!

4 comments:

  1. Sellistel hetkedel tahaks täiega seda hetke tagasi ja juures olla ja tou anda ja kaitsta! Vb olen liiga palju kaklusfilme vaadanud, aga mul on hea meel, et see siiski hästi lõppes!

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. APPPPII JANETTT :| aga hea, et kõik hästi lõppes :)

    ReplyDelete