Sunday, November 15, 2009

nädavahetus


See nädalavahetus oli.. nunnu! Ma oleks tahtnud tegelikult minna Tartusse, sest selleks oli väga SOODNE võimalus! Autoga sinna ja tagasi. Kuid otsustasin, et olen see nädalavahetus vaid emaga. Käisime nii laupäev kui pühapäev söömas väljas ja rääkisime nagu sõbranna-sõbrannaga. See oli nii armas nädalavahetus. Käisime poodides, vaatasime asju JA MIDAGI EI OSTNUD! nii oligi hea: vaja ei olnud midagi ja sellist raha ka polnud, mida raisata täiega. Siis me mõtlesime, et nii ongi lahe käia poodides.

Samas olin ma öö vastu pühapäeva venna ja issiga. Vaatasime filme, sõime pannkooke ja naersime täiega! Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tore oli!


Igastahes, võimas oli! Ma loodan et Tartus oli kõigil tore.
Olge hästi armsad ja sama kallid mulle edasi.

''Just one hand can heal another.Be apart. Reach Your heart. ''

''Shine Your Light and send it on!

12 comments:

  1. jah see nädalavahetus on tõesti vääääääääga lahe olnud ( ja võiks ju veel mõni kord nii teha)

    ReplyDelete
  2. Kuule, ütle millal & i'll be there( ma olen kohal!) :D

    ReplyDelete
  3. JANET! peaks issiga ka selle läbi rääkima aga laupäev ja pühapäev ma vaba ja mul emme ka kodus (ja muide ma tean väga hästi mida i´ll be there tähendab :D)

    ReplyDelete
  4. ja võiks ju korda viia selle plaani mis meil alguses nurja läks..... et mina tulen 20a pussiga audentese juurde seal oled sina ja issi siis lähme audentesesse ja pärast tuleme pussiga minu juurde ja seal on kõik väga hästi :)

    ReplyDelete
  5. Jeaps, planeeritud. Ma just rääkisin issiga, et laupäevast kella 4st kuni pühapäeva hommikuni ( teada, et ma lähen siis kirikusse) teeks midagi ägedat. Näiteeeks kino, uisutamine( issi mõte), või midagi veel ägedamat! Aga teeb siis midagi ägedat! Ma igaksjuhuks tõlkisin i'll be there! Muide, mitte PUSS vaid BUSS!

    ReplyDelete
  6. No kuule Janet, kui TÕELINE MEES läheb pimedal ajal kodust välja, ripub tal vinge nuga (puss) ikka vööl.
    Ma pole kunagi kuulnud, et BUSS vöö peal käib, BUSSIGA end vaenlase eest kaitstakse või liha lõigatakse.
    Nii et ära venna kallal õienda, pime aeg, kodu ja Audentese vahet ilma PUSSITA ei käida...

    TIRIKENT ISSI

    ReplyDelete
  7. näed nüüd janet isegu si isa arvab et sa oled loll! :D aga see puss oli lihtsalt kogematta tulnud trükiviga

    ReplyDelete
  8. C'MOON, ISSI! Ole veidi minupoolt ka! :D

    ReplyDelete
  9. (vanakurja häälega)sa oled hüljatud! (enda häälega)ISSI on praegu minu poolt! aga ok räägime asjast... et nõus kell 4 kusgil kokkusaamine siis kino/midagi ägedat seal lähedal siis kolaks vanalinnas käiks kusgil sõõmas rändaks kuhugi uisutama ( vanalinnas tore uisuväliaga see pidevalt rahvast täis kuid võib ka rännata preemia jäähalli see hea ja suur(see roc al maare juures)ning peale seda kellegi järgi tuua siis läheks koju minu juurde või lähme veel kuhugi ÄGEDASSE KOHTA!

    ReplyDelete