Sunday, November 22, 2009

Kelluke, mis tiliseb


Olen kohe täiesti haige. Mul on mingit sorti gripp, niiet täna jäi vist kool ära? Aga see gripp ju ometigi ei takista mul blogi kirjutada, eks?

Esiteks on nii, et mul on meeletult jõulutunne vahepeal. See on niiii mõnus, sest ma tõesti igatsen tõelist lund ja vaikset, rahulikku lumesadu. Jõulude ajal tehakse ka rohkelt üllatusi ja ollakse üksteise vastu nii lahked. Oma näideteks võin tuua, et:

1) Müüsin laupäeval kirbuturul oma asju, et veidi raha teenida. Üks naine tuli mu leti juurde, vaatas tükk aega ühte mu pluusi ning lausus: ''Täitsa jama kohe, ostsin kõik toidud ära ja nüüd pole sentigi raha enam alles, seekord jääb ära!Nägemist, head päeva jätku!'' Seejärel, ma hüüdsin neile järgi ja laususin, et võtke tasuta. Ta oli nii hämmingus, üritas midagi öelda mulle vsatu. Kuid ma päästsin tema ütlemise 3 sõnaga : ''Varsti on ometigi jõulud!''- Ta oli tänulik ning see tegi kohe südame soojaks.

2) Ostsin üleeile Prismast 5kroonise kellukese( see mis tiliseb, kui raputada, mis ei ole joodav, et Mart ja Heikko valesti aru ei saaks) , mis aitab alustada elu. Nimelt toetab Lastehaiglast. Ma pidin selle ostma, sest ma ise ka Lastehaiglale tänu võlgu. Ma mõtlesin, et ostaks kohe 4 kellukest, aga siiski ei jätkunud raha. Kuid 1 kelluke aitab ka, isegi palju!


Tegelt on olemas ühe inimese blogi, mis võtab alati minult sõnad suust, ning samuti juhtus see ka jõulude-teemaga. Blogi on ''applelaura.blogspot.com''- Minu LAURAAAA!

Olge rõõmsad ning täiega võtke elult, mis võtta annab.

6 comments:

  1. Janet!
    Pääste ütlus koosneb 4-st sõnast=D Aga mul on ka Jõulu tunne ja ma tahan ka juba väga Jõule ning uut aastat! Ja heateod on alati armsad!
    Kallis oled mulle Janet!

    ReplyDelete
  2. Mu lemmik oled ja pekki, et haige oled, aga nagu ma ütlesin, siis lahedad ongi haiged...:D:D Kuigi ma terve juba.

    OHH räägid just msnis minuga :*

    ReplyDelete
  3. no JANET mis gripp sul siins on seagripp? jänesegripp? linnugripp? sipelgagripp?

    ReplyDelete
  4. Kallid olete mulle, ning ma peaaegu terve, no suhteliselt. :D

    ReplyDelete
  5. saa terveks kui purikas;)! ning jõulutunne on nii mõnus...

    ReplyDelete