Monday, March 9, 2009

ma ei viiiiitsi


Tervis on mu üle võimust võtnud, i mean it ! Järjekordselt olen ma haiglas. NImelt hakkasin öö vastu reedet tapvad kõhuvalud, ma ausalt mõtlesin, et ma suren sinnasamasse ära. Emme andis mulle valuvaigistit, valud läksid veel tugevamaks. Kutsusime kiirabi and HERE I AM ! Täiesti kõrini on haiglas olemisest ja valudest.
''Hakkasid igatsema või?'' , '' Sina jälle siin !'' , ''Oiiii, meie kipsjlg on tagasi!´' - selliseid lauseid kuulsin õdede käest, see oli nunnu. Aga põhimõtteliselt ma enam llihtsalt ei jõua olla haige, niimoodi et ma toitun ainult valuvaigistitest ja muudest rohtudest. Kõht on ka niii tühi, et anna otsad. Ma annaks kõik, et süüa saada!
Nüüd ma lähen uuringule, kus topitakse mingi toru kurgust makku koos kaameraga- huvitav ! Aga miskipärast mulle tundub, et see ei ole meeldiv.
Kuid ma täiega loodan, et ma saan Kalju laagrist osa võtta ja kohe koju saada oleks ka suurepärane ! Hoidke enda terviist palun !
Kallistades, Janet !

2 comments:

  1. Kulla Janet, hoian pöialt (hoiaks varbaid ka, aga need on soki sees)! Uuringu kohta niipalju, et parem ju ikka teada kui olla teadmatuses - isegi kui teada saamise protsess pole kõige mõnusam, aga see on vaid üks hetk, mis läheb mööda. Kallistan ja koputan vastu kipsi (tead, inglastel on kombeks nagu meil 3 korda üle õla sülitada, puud koputada - ja kuigi kips pole puu, pn sul oma looduslik tugev materjal käepärats võtta)!
    Tädi Triin

    ReplyDelete
  2. Mõtlesingi pea kedagi terroriseerima hakata et mis sinuga toimub aga näed, kellegi telefon vähem punane:)

    Mis see üks väike uuring ära ole, vaata kust sa läbi oled tulnud kallike. Aga ehk sa kiirustasid liiga palju asju ette võtta, Jumalal on kombeks meile "märku anda" et on aeg maha vaja võtta...

    Kalli-kalli!

    ReplyDelete