Tuesday, March 3, 2009

3.märts

Vabandust, et pole jõudnud palju oma näppe klaviatuuril kulutada, kuna kooliga täbarasti ja väsitav. Aga ma ei tee sellest probleemi !
TÄNA SAATSIN ISSI LENNUKILE ! Polnud teda kuu aega näinud ning mul tulid pisarad silma sest teda oli niiiiii hea näha ! Armastan tohutult !
Mulle öeldi, et Sul on kips vähemalt kaks kuud veel. Aga ma mõtlen, et mis vabadustunne mul olla võib, kui ma lõpuks uuesti kõndima õpin. Uuesti kõndimine tekitab beebi tunde, selline väike laps, kes tahab minna kaugelekaugele, aga jalad ei kanna! Kuid mina olen selle juba läbi teinud, nüüd veel üks kord ! Päriselt, kaks kuud on liiga pikk aeg !
Ma viohkan seda, etma nii palju räägin, ausalt ! Inimestel tekib segadus, kui ma räägin nii segaselt ja palju ja täiesti arusaamatult ! See on niiiiiiiiii halb ! Aga midagi ei saa teha - that's who i am !
-kallistused !

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. vaata paljude asjadega tundub et pikk aeg. Pikkaks teeb seda see et sa mõtled sellele ja siis lähebki aeglaselt. Sama on kui vaatad kella ilma et midagi teeks siis aeg venib väga pikalt. aga kui sa teed midagi siis aeg läheb kiiresti nii et jh :) Aeg läheb kiiresti. Aeg seisma ei jää :)

    Kallid :)

    ReplyDelete