Friday, June 18, 2010

suvi


Taas informeerin teid oma eluga.
Teate, täna tundsin, et suvi on jõudnud kohale. Ostsin turult maasikaid, tulin koju ning panin ilusti taldrikule ja praegu maiustan neid. ( 24.90.- kg ). Olin hiljuti ka vanaema juures kolm päeva ning seal tundsin, et on mingit-sorti vabadus ja saab teha, mida hing ihaldab. hea tunne, võimis?
Sai vanaemaga aega veeta ja lapsepõlve meenutada, nii minu kui tema lapsepõlve ( imelik sõna, see 'lapsepõlv').
vanaema jutustab:
o''Nii tore oli, kui sa olid 5-aastane, panid gaasimaski pähe ja musta ürbi selga, ning läksid onu juurde ja ehmatasid nii, et tal tuli peaaegu piss püksi'' .
''Nii tore oli, kui Sa kunagi kesktalvel õues mängides mõtlesid, et sead ja kanad tahavad ka värsket õhku, ning lasid kõik lahti nende puuridest. Samal ajal kui sead ja kanad talvel õuel jooksid, plaksutasid sina rõõmsalt käsi ja ütlesid:''nii tore!'' ''
Samal ajal, kui vanaema neid mulle jutustas, tuli mul näole naeratus, sest mingit moodi ma igatsen seda aega, kus sinu eest otsustati ja ise ei pidanud muretsema. Nüüd on kool, kohustused ja hakkad iseseisvaks muutuma. hirmutav on see iseseisvus 15-aastasele. Kuid samas, mulle meeldib see.
paar ebaolulist fakti:
1) leidsin vanaema juurest imeilusad muhu sussid, mille tegi minu vanavanaema. oh, kuidas ma armusin nendesse.
2) mu juuksed on juba täitsa pikad, ausalt ka.

Omalt poolt soovin seda,et te naudiksite seda suve kogu oma südamest ja veetke palju aega sõpradega, kuid eelkõige Jumalaga !
armastan kõiki siit tallinnas maasikate kõrvalt.

4 comments:

  1. tõesti tõesti ilusad sussid! :)

    ReplyDelete
  2. nii sinulikud juhtumised:)
    ps: 18.06 on mu ema sünnipäev

    ReplyDelete
  3. Su juuksed kasvavad kohe kindlasti palju pikemaks veel :) Mul on usku sellesse! Kui koos ootame kasvamist, läheb palju kiiremini ;) Kallis!

    ReplyDelete