Sunday, May 30, 2010

aeg ajalt

Pole ammu kuulnud minust, võimis? Tegelikult olen ma kirjutanud päris palju blogipostitusi enda jaoks valmis, kuid ei ole neid avaldanud. Kunagi öeldi mulle :'' Janet, Sa kirjutad küll palju mõttega teistsuguseid asju, kuid Sa ei kirjuta, kuidas Sul läheb ja millega Sa tegelenud oled.''

.. Mul läheb hästi, isegi väga hästi. Kuna kool on läbi, päike enamasti paistab ja linnud laulavad, siis on mul tuju koguaeg rõõmsameelne ja naeratav. Palju on juhtunud praegu selle aja jooksul, mil ma blogisse kirjutanud pole. Kõige parem ja meeliülendavam sündmus oli mu ristimine. See oli nii võima tunne, pärast inimesed tulid.. kallistasid, sosistasid kõrva ''tubli otsus, kullake!'' ja naeratasid, mõni tuli mu juurde- pisar voolamas. See oli siiani minu kõige parem päev üldse, sest see tähendas, et olen uuesti sündinud ehk siis : tere, ma olen Janet ja olen 27 päeva vana :)
Teate, mulle ei ole tähtis võit ja ma ei osale üritusel selle eesmärgina, et ma kindlasti võitma pean ! Kuid samas ... kui Sa midagi või mingi konkurssi võidad, tuleb selle üle õnnelik olla. Nii ma siis olingi 28 aprill rõõmus. Nimel sain ma tiitli ''Mustamäe Laululind 2010'' omanikuks. Võit pole tähtis, kuid kui selle võidu saavutad- tuleb selle üle õnnelik olla !
Viimasel olen oma perega rohkelt aega veetnud. See täiega meeldib mulle, eriti näha oma ema rahvatantsus jalga keerutamas, venda tukka viskamas, isa filosoofilist ja huvitavat juttu rääkimas, Kairi rääkimas oma uuest töökohtast, väikest õde palvetamas, kasuisa rääkimast autodest ja papagoisid oma sidinaga mind hulluks ajamas.
Teate, ma tunnen, et mul on kõik vajalik olemas.
Mul on Jumal, mul on sõbrad, mul on enda oma laura, mul on perekond, mul on kodu, mul on kodu nr.2 , mul on roosa termostass ja ma olen armastatud.

1) ''This is Your song''- Ronan Keating
2) leidsin üles oma lapsepõlve lemmikmängulooma, nimeks on tal Pätu.
3) püüdsin Helari ja Mare pulmas pruudikimbu kinni, oh mind !
4) vanaema juurest leidsin minu vanavanaema tehtud Muhu sussid- nendesse ma armusin!

lõpetuseks :
''teistest esinejatest tõusis esile hoopis teise kandi pealt esile Toomas Vavilov (klarnet): vaimustava dünaamikaga, kujutluste piiril piano'st sügava sensuaalse forte'ni, vapustava toonivaldamisega. Tema kui interpreedi tugevus ilmneb just romantilisemate kujundite loomises ja Sumera teos ''Senza Metrom'' andis talle võrratud trumbid kätte''
- oh, kui võrratu isa mul on, keda ma imetlen !

Nagu te saate lugeda, läheb mul VÄGA hästi ning olen väga õnnelik, et suvi ometi pärale jõudis. Ma tänan kõiki, kes on minuga need tähtsad ajad ja sündmused olnud. Ma armastan kõiki, kuid eelkõige armastan ma oma Jumalat !

3 comments: