Saturday, July 4, 2009

Salemi laager!

Lihtaslt pole sõnu. Olen hämmingus, sõnatu- sest see oli fantastiline! Esimene päev möödus lihtsalt magamiskoha leidmisel ja uurides taaskord Nuutsakut! Algul ma kuidagi kardsin sinna minna, kardsin et sinna minekul või tulekul juhtub midagi. Aga ma arvan, et mu kartused on täiega mõistetavad, sest esimest korda Nuutsakul taaskord olla oli algul hirmutav, aga kõik läks siiski suurepäraselt! Esimene päev sujus täiega mõnusalt ja läksin täiega korralikul ajal magama(wow!!!!). Teisel päeval oli niisama lahe ja ülistus/tunnistused/jutlus olid ka hästi vinged, ning okei, magama-minekuga läks veidi pikaks, aga pole hullu! Kolmanda päeva hommikul tuli kohe karistus, pidin laulma laulu, niimoodi et ise ei kuule mida Sa laulad( kõrvaklapid peas! Hästi piinlik oli!) Ning päev lihtsalt oli niii fantastiline!
Muidugi li päevi kokku viis, aga ma mõtlesin, et ei viitsi üksikasjalikult kirjutada! Pean mainima, et Salemi inimesed on lihtsalt niiiiiiiivõrd toredad ja abivalmid! Sorri, Mare, et Balchyoca' sse ei tulnud, seekord valisin Salemi! Juhtus ka PAAR õnnetust:D Kolm(?) inimest astusin naela jalga ( üks lõpetas väikese 15minutilise jalaoperatsiooniga, Joona oli see õnnelik! ), siis kukkus sisse vanadest palkidest tehtud sild( haiget said päris mitmed: Dan, Annika, Aleksandra, Priidik ja veel mõned!). See oli mäng kus pidi metsas labürinti läbima, grupis oli u. 6-8 inimest ja kõik olid nööridega kinni seotud( me läksime ühe tüdruku Helenaga kahekesi, sest vihma sadas ja teised grupiliikmed ei tahtnud poriseks saada. Ma käisin ka seal pori sisse käna, mis oli väga lahe ! :D)! Maret sattus päris Tartu haiglasse- migreen! Olen väga õnnetu tollepärast, aga Jumal täiega aitab! Siis sattus mõni veel haiglasse( Viljandi haiglasse!) :D.
Samas oleks võinud minna täiega halvemini, aga Jumal ikkagist hoidis meid täiega!
Jakob oli meeletult tubli,etkõik mängud/ võistlused korraldas. Hästi had tööd tegid ka Iren ja Laura- ilma nendeta poleks laager olnud see mis oli! Aga lihtsalt suurepärane, ausalt! Ja siis sainteisel päeval teada, et ei saanud sisse G.Otsa kooli, algul olin VÄGAVÄGAVÄGA pettunud selles aga siis ütles üks sõber '' Kui Jumal paned Su elus kinni ühetee, see ei tähenda et ka teised teed suletuks jäävad!'' - väga abistav lause oli. Aga issi ütles, et kui ma oleks sinna kooli sisse saanud, siis ei oleks mul aega jäänud Jumala jaoks( piiblit lugeda, palvetada) ning tantsimise ja laulmise oleks pidanud ma ära unustama, ning ainult muusikakoolile pühenduma, ning mõtlö'esin, et Jumal seda ei tahtnud mu jaoks ja pole hullu!

- Tervitan Balchyoca inimesi!
- väga tore oli inimestega kvaliteetaega pidada!
- Janeli on täuega tubli oma G.Otsa kooliga!
- Iiris' t poleks näinud nagu terve sajandi!
- Ei oleks üldse sealt laagrist tahtnud ära tulla, aga on kateisi kohustusi!
- alates teisipäevast ( ?) tuleb mul issiga saksofoni tunnid, loodan et ta on rahulikus tujus!

Täiega tore on tegelt see SUVI ja ma olen suurepärases tujus!

5 comments:

  1. Janet kallike... nõustun, et see oli fantastiline laager:D:D
    Kuigi ei olnud eriti meeldiv tunne sillaga rinnuni muda sisse kukkuda... aga pole hullu, kõik lõppes hästi :D

    ReplyDelete
  2. Minu lemmik on ikka Tallinn, aga Tartu on ka normaalne:)... ning tore kui hästi läheb ja mõnikord kõigist ustest lihtsalt ei jõua sisse tõesti minna. Et uusi avada, peab enne mõne teise sulgema. KUid sa oled väga tubli.

    ReplyDelete