Tuesday, June 2, 2009

rahmeldaja ja jonnipunn

Heh, eelmises Mai kommentaaris oli et mu elu läheb veel kiiremaks ja raskemaks kui lähen saksofoni alale. Hakkasin ka mõtlema, et mis värk on - koguaeg vingun ja vingun ja vingun et nii raske ja kiire on, et midagi ei jõua teha! - Tekkis küsimus praegugi, kas jõuan?! 8. klass ja õpingud, saksofon, 3x nädalas tantsimine, Kalju koor, Eesti Raadio koor, Eesti Muusikaakadeemia ansambel - plööaahhh, KÜLL JÕUAN! Sest tahangi endale sellist kiiret elu ja värkki. Täiega vinge tegelt, hakates mõtlema. Tegelt mul ei ole mittemidagi ägedat praegu rääkida, lihtsalt istun kodus ja mõtlen, mis täna plaanis on. Muide, Mai - võiks öelda nii et see film ''Tähetolm'' minujaoks eriti ei olnud ja ma ei vaadanud lõpuni, aga ikkagist, ma päris PETTUMA ei pidanud:)
Ilm on ka võrreldes tänasega halvemaks läinud, aga pole hullu. Minu emme põhilause on ka et ''eestlased vinguvad ka iga ilma üle!'' Siis kui on külm, vingume et AARRGGHH, KUI KÜLM, NII NÕME. Aga siis kui päike paistab ja on 29kraadi sooja, vingume et NII PALAV ON ! Mina olen selle koha pealt kõige parem näide, sest ilmselgelt olen ma üks SUUUR JONNIPUNN!
Siis tahtsin veel paljupaljupaljupaljupaljupaljupaljupaljupaljupaljupaljupalju õnne soovida meie kallile Jürgenile - PALJU ÕNNE !

Aga täiega ülistus tuju on praegu ja täiega kallid teile kõigile !!!

3 comments:

  1. aiiiiiiii, milline pettumus, et sulle ei meeldinud, nuuks... üritan üle saada sellest, enam sa ei usalda minu maitset.
    aga... ilusat päeva sulle ikkagi:)!

    ReplyDelete
  2. Jannu! sa oled mulle väga kallis!

    ReplyDelete
  3. Tead, mina alati vingun ilma üle.Ju siis olen ma tõeline eestlane! :)

    KALLI!

    ReplyDelete