Thursday, June 18, 2009

Kõike on juhtunud!


Jaa, jällegist olen viivitanud oma blogiga ning see teeb mind kurjaks enda vastu! Tegelt mul on nii palju rääkida aga eitea kust alustada. Alustan sellest, et eile tundsin ma esimest korda et mul pole mitteühtegi muret! Ikka ja jälle on kas mure sõprade, kooliga või vanematega- aga eile, oli kõik korras ning seeoli nii mõnus tunne, päriselt!
Teiseks selline uudis, et ma võin tegelt juba öelda, et mu õde on suur tüdruk juba! Ta nimelt lõpetas lasteaia ja on täitsa koolivalmis tüdruk. Tahaks tema kõrvalt õppida õppima. Ma loodan, et ta on hoolas ja tuleb kohe koju ja hakkab õppima, ning õppiksin tema pealt samamoodi tegema. Tahaks teda täiega ka ise õppimises aidata aga ma usun, et ta on palju rohkem koolivalmis kui mina omal ajal, ma mitte ei arva, vaid olen kindel selles. Armastan oma õde väga!
Kolmandaks selline uudis, et üleeile oli väga muusika-päev mul. Nimeltlähen ma G.Otsa kooli katsetele ja mul oli vaja käia ära saksofoni konsultatsioonis. Ma mõtlesin, et palju inimesi ja paar tundi. Arvake ära- ainult mina ja kuus minutit! :) Peale seda läksin issiga Estonia kohvikusse ning kohtasime ka Meelis Vind'i ning rääkisime juttu. Peale seda läksin Annikaga kokku saama Tallinna Muusikaakadeemiasse. Kuigi me oleme Annikaga samas bändis, ei tundnud ma teda eriti hästi aga me oleme kaks päeva nüüd koos chillinud ja ta on lihtsalt niii armas ja siiras bändikaaslane-täiega chill!
Neljandaks siis nii palju, et mul on nüüd siis kolm lõpetamist järjest ning see täiega meeldis mulle. Kõigepealt sõbranna Aleksandra, siis täditütar Liisa ja Lauraaaa! Tahaksin ka jõuda Ave lõpetamisele aga pole kindel kas jõuan, ma loodan et ta annab andeks!

P.S : Ikka veel ootan, et saaks Iirist näha!
P.S2: Laura tuli eile tahasi USAst, ma olen üliõnnelik!
P.S3: Tore oli Mardiga passida valel ajal lennujaamas kell 12 öösel! :D
P.S4: Laura tõi mulle USAst nii armsa pluusi ja üliüliülihead kommid!
P.S5: Bändinimi on välja mõeldud ja bändiproovid on ägedad!
P.S6: KOOLIGA ON KÕIKÕIKÕIK KORRAS!
P.S7: Tegime Annikaga ka muffineid - pilt ka olemas!

3 comments:

  1. Oota 1 september ära,siis tekib lausa nostalgia...Nii palju on viimasel ajal toimunud sinu elus,lahe kuulda.
    Kallid:D

    ReplyDelete
  2. Sa siis mängid järgmine aasta saksi või mitte? See jäi mulle veits selgusetuks. :)

    Kalli!

    ReplyDelete
  3. Nii armas oled!
    Ja väga chill oli Sinuga :D

    ReplyDelete