Monday, June 15, 2009

GalimeraGalimera!



Look who's back.. ütles mulle praegu mu kallis klassivend Oliver. Jaa, ma olen tagasi, rõõmus ja puhanud. Teate, see on kõik lihtsalt nii ülim, ausalt kah. Kuidas on võimalik et ühes riigis ei ole mitte ühtegi kuritegevust ega pättust ega varastamist, rääkimata siis vägivallast tänavatel. Inimesed on tõeliselt sõbralikud, suhtlejad, avameelsed ja tõeliselt siirad. Algul kui sinna läksime, siis oli hullult palav hommikuti ja loivasime linnas ringi. Seejärel avastasime, et Kreetal läheb elu käima alles peale üheksat-kümmet. Õhtul oli nii ilus, tuled särasid, kõik tavernad(restoranid) oli avatud, kõik jalutasid rahulikult, suveniiri poodide müüjad olid üle-kõige armsad!


Kui paradiis oleks maa peale toodud, siis on see Kreeta. Seal on nii ilusad mäed ja külad. Käisime ka ühe järve ääres, kus paterdasid vabalt ringi pardid ja nende pojad - tõeline vabadus loomadele! Kui me läksime kella 10 paiku põhikülasse kus asusime, siis kõik oli nii rahulik. Mõni mängis akordionit,mõned istusid restoranides ja mõni lihtsalt tegi pilte - vapustavalt rahulik! Käisime vesirattaga ka sõitmas ja nägime kilpkonnasid ( issi suured lemmikud!) . Igastahes ma ütlen teile, sõbrad, et see oli tõesti väga tore ja mul ei ole selle jaoks sõnu. Tõesti vapustav. Ma pean teile ära mainima et ühe taverna(restoran:D) fruit salad oli VA-PUS-TAV! koostis: melon, virsik, õun, kirsid, maasikad, kiivid, banaan ( kindlasti oli mida veel, aga meelde ei tule) .


Igastahes olen ma õnnelik, et sain puhata end välja ja neid vaateid näha! Olen õnnelik et olen veidigi pruunim. Olen õnnelik, et inimesed on nii kenad ja head!


P.S : Mainiks ära, et ühes restoranis olid surfarite moodi šokolaadipruunid poisid teenindajateks! :D
P.S 2: Vahepeal oli kuumarekord 40kraadi!
P.S 3: Tahaks täiega bändiproovi!
P.S 4: Kreeta keeles on ''Galimera/Jaasas'' - tere päevast! ''Galispera'' on tereõhtust!
P.S 5: Laura tuleb tagasi kahe päeva pärast ja ma ikka armastan teda meeletult!
P.S 6: kui näen Iirist, kallistan ta pooleks!

4 comments:

  1. PS4: Misasi on Kreeta keel :)

    ReplyDelete
  2. Oi, ära pooleks küll kallista. See mulle kohe üldse ei meeldiks. Tahaks ikka ühes tükis olla! Aga tead, ma igatsen sind ka!

    (Ps! Ma oleks tahtnud ka neid šokolaadipoisse näha! Noh, võib-olla siis järgmine kord kui ise satun sinna.)

    ReplyDelete
  3. Jaa, Kreetasse minekust küll ära ei ütleks, kui siis sjaba vihma ja külm ja nohu on ja eriti kui sa nii ägedat reklaami teed:P

    ReplyDelete