Monday, November 2, 2009

kordaläinud!

On aeg uus blogi kirjutada. Istun siin arvuti taga & vaadates superstaari klippe youtube.com'ist! (täiega julged on, et sinna lähevad!)- niisama mainisin ära!
Ma tegelikult tulin kella 10 paiku Lahesalude juurest. Sõime kooki, rääkisime juttu & mängisime Aliast. Ma tahaks neilt võtta täiega valukoormat ära, aga kuidagi ei saa. Me emmega rääkisime sellest, ning me mõlemad tahaks võtta neilt tolle valu, aga kuidas oleks see võimalik?Ei olegi. Väga palju saime naerda & igast huvitavaid asju juhtuks. Jaaa, täiega lahe oli!
Täna siis taaskord kooli. Mõtlesin, et okei... esimene on matemaatika ja taipasin, et ta kohe ei hakka valemeid küsida ning tahtsin veel üle korrata. Õpetaja tuleb klassiruumi ütleb ''hommikust!'' ning hakkab KOHE küsima valemeid & muidugi pidin ma minema klassi ette tahvlile lahendama neid. Alguses ikkagist punnisin vastu, et ei lähe aga kui kaua saab ikka õpetajale vastu hakata.. läksin & tegin vaikselt ära! viuhhh, seekord läks vist õnneks! Järgmine kord peab hakama varem kordama, ilmselgelt.
Käisin arsti juures + sain veel uue aastani vabastust kehalisest. Ma lihtsalt ei taha enam neid referaate kehalises kirjutada, nii tüütu kuidagi.

Oiiii, avastasin, et olen lihtsalt tund aega vaadanud superstaaride erinevaid klippe. Lemmikuks osutus: ''Getter Jaani- Ma Tõde Tean''- meeletult ilus minumeelest!

P.S: TSAU LAURA! :DSa oled praegu voodis Mac'iga läpakas & mõtled, et tahaks Jakobiga ikka igapäev chillida & ootad Kristinit Inglismaalt. Ma teaan! :D Ning muidugi paar McFlurry't võtaks ka & Pangest ka ära ei ütleks!
P.S2: Tahaks KÕIKI näha!
P.S3: Juuksed hakkavad järjest lokki minema! Wow!
P.S4: Hakkasin endale kampsunit kuduma, mille üle on mul hea meel!

Armastusega, Janet!

1 comment: